Koka-kola kupila Bambi (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2019, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koka-kola kupila Bambi (AUDIO)

Generalni direktor Holding kompanije "Moji brendovi" Andrej Jovanović izjavio je za Blic da je činjenica da je "Koka-kola" kupila "Bambi" dokaz ne samo uspeha rada te kompanije već i snage domaćih brendova u njenom okviru.

Upitan šta prodaja "Bambija" znači za srpsku privredu i potrošače, Jovanović ističe da je "Koka-kola" HBC već jak tržišni igrač i u Srbiji i na međunarodnom planu te, kako kaže, "verujemo da će nastaviti da implementira bogat proizvodni program >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 'Bambija' kako bi isporučili najbolje proizvode potrošačima".

Kako je naveo, "Koka-kola" je nedavno kupila jedan od najvećih lanaca kafe na svetu "Kosta kofi", što daje beskrajne mogućnosti da "plazma" bude postavljena pored svake poslužene kafe u svetskim kafeterijama ove kompanije.

Akvizicija kompanije "Bambi" od strane kompanije koja se nalazi na Londonskoj berzi savrednošću većom od 11 milijardi evra je, istakao je Jovanović, važan dokaz poverenja stranih investitora u Srbiju.

Očekujemo da će ovaj potez ohrabriti mnoge druge investitore da investiraju u Srbiju i njenu infrastrukturu, industriju i ljude, zaključio je Jovanović za Blic.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.