Koja se probudio iz kome i polako se oporavlja

Izvor: SEEbiz.eu, 05.Avg.2019, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koja se probudio iz kome i polako se oporavlja

BEOGRAD -  Frontmen grupe „Disciplina kičme" Dušan Kojić Koja probudio se iz kome, nakon što je pre nekoliko dana primljen je u bolnicu zbog moždanog udara, prenose beogradski mediji.

Vest je na svom Tviter nalogu potvrdio novinar Galeb Nikačević.

„Probudio se Koja iz kome pre nekoliko dana i polako se oporavlja", napisao je Nikačević.

Gitarista, pevač, kompozitor i vođa rok benda „Disciplina kičme" Dušan Kojić Koja (58) doživeo je moždani >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << udar u Velikoj Britaniji i hitno je hospitalizovan u jednoj tamošnjoj bolnici, a lekari su ga uveli u indukovanu komu, kako bi mozgu dali dovoljno vremena za oporavak.

Kojić je prisutan na muzičkoj sceni četiri decenije, najpre sa grupom „Šarlo akrobata", a zatim u grupi „Disciplina kičme" koju je osnovao 1981. godine.

Poznat je kao autor hitova „Tata i mama", „Svi za mnom", „Ja imam šarene oči", „Nemoj da bacaš betonske table sa vrha svoje zgrade", „Da li ti znaš za neki drugi ritam", „Buka u modi", a komponovao je muziku za film „Kako je propao rokenrol".

Poslednji studijski album, „Opet", Kojina „Disciplina kičme" objavila je 2016.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.