Koalicija „Srbija protiv nasilja“ će sutra učestvovati na sastanku o izbornim uslovima

Izvor: Danas, 10.Apr.2024, 20:34

Koalicija „Srbija protiv nasilja“ će sutra učestvovati na sastanku o izbornim uslovima

Koalicija "Srbija protiv nasilja" saopštila je večeras da će učestvovati na novom, sutrašnjem sastanku na koji je pozvala predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić, a predstavnici parlamentarnih stranaka vlasti i opozicije i organizacije civilnog sektora razgovaraće o izbornim uslovima.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koalicija "Srbija protiv nasilja" sutra će učestvovati na sastanku o izbornim uslovima

Izvor: Radio 021, 10.Apr.2024

Koalicija "Srbija protiv nasilja" saopštila je večeras da će učestvovati na novom, sutrašnjem sastanku na koji je pozvala predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić.

Nastavak na Radio 021...

(FOTO) Opozicija napustila sastanak o izbornim uslovima: Nema dogovora sa vlastima

Izvor: Danas, 11.Apr.2024, 10:13

Predstavnici koalciije Srbija protiv nasilja napustili su sastanak sa predstavnicima vlasti o izbornim uslovima, nezadovoljni onim što im je tom prilikom ponuđeno.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.