Ko su vlasnici računa u švajcarskim bankama

Izvor: RTS, 23.Feb.2015, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko su vlasnici računa u švajcarskim bankama

Biznismeni Vuk Hamović i Zoran Drakulić, kao i fudbalska legenda Dragan Stojković Piksi, nalaze se na listi od oko 50 osoba povezanih sa Srbijom koje su imale račune u švajcarskoj ispostavi banke HSBC, piše najnovije izdanje "Njuzvik Srbija".
Osim imena poznatih biznismena, sportista i stranaca koji posluju u Srbiji i regionu, tu su i direktori manje poznatih firmi, piše Njuzvik.

Pojedini >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vlasnici računa su javnosti potpuno nepoznate osobe, ali među njima ima i članova porodica nekih biznismena i političara.
Tu je i srpski biznismen koji je sa računa prebacio 20 miliona evra i tako upalio crvenu lampicu nadležnima u banci, piše nedeljnik.
Novinari Njuzvika imali su uvid u celokupnu bazu podataka, u kojoj se nalazi preko 60.000 dokumenata koji svedoče o aktivnostima 100.000 klijenata banke.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hamović, Drakulić i Piksi među 59 klijenata "HSBC" banke

Izvor: RTS, 23.Feb.2015

Među 59 biznismena povezanih sa Srbijom koji se nalaze na listi vlasnika računa u švajcarskoj ispostavi banke HSBC su Vuk Hamović i Zoran Drakulić, kao i fudbalska legenda Dragan Stojković Piksi, piše u najnovijem izdanju "Njuzvik Srbija". ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.