Kirija u prestonici skoro 20.000 evra: Ovako žive bogati

Izvor: B92, 24.Jun.2023, 13:25

Kirija u prestonici skoro 20.000 evra: Ovako žive bogati

Cene zakupa u glavnom gradu Nemačke, Berlinu, su visoke. Tako da verovatno nije iznenađenje što se u prestonici nudi najskuplji nemački stan za iznajmljivanje u Nemačkoj.

Prema analiziranim podacima, najveće stanarine su između 11.500 i 19.500 evra mesečno.

Dizajnerski penthaus na Jagerstraße u Mitteu zauzeo je prvo mesto na rang listi najskupljih stanova za iznajmljivanje. Nemački mediji navode da je reč o stanu od 720 kvadrata pogodnom za stanovanje. Za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skoro 20.000 evra mesečno moguće je iznajmiti stambeni prostor sa sedam spavaćih soba, četiri kupatila, velikom krovnom terasom sa pogledom na grad i nekoliko parking mesta. U stanu dominiraju različite boje. U potkrovlju se mogu naći svetle boje, dok su kuhinja, zidni i podni elementi u jako žutoj boji.

Luksuzna nekretnina u Berlinu: Ovako žive bogati

Generalno, svi najskuplji stanovi za iznajmljivanje u Berlinu imaju dve zajedničke stvari: nekoliko spavaćih soba i kupatila i prostranu krovnu terasu, pišu nemački mediji.

Kao i drugi najskuplji dom na listi, moderan stan od 706 kvadratnih metara. A taj stan se, prema pisanju nemačkih medija, nalazi na Jegerštrase u Berlin-Mite. Za 17.000 evra kirije obezbedićete nekretninu luksuznog izgleda sa prozorima od poda do plafona i otvorenim konceptom. Stan ima četiri spavaće sobe i tri kupatila, modernog je i jednostavnog dizajna.

Prema informacijama na sajtu ImmoScout24, podaci su prikupljeni analizom svih ponuda za iznajmljivanje stanova širom Nemačke.

Sve nekretnine koje se oglašavaju na platformi do 20. juna 2023. uključene su u analizu, pišu nemački mediji.

Važno je napomenuti da je Berlin jedan od najskupljih gradova za iznajmljivanje stana. Pored toga, sprovedeno je istraživanje koje je ukazalo na to koliko su cene zakupa u ovom gradu porasle u poslednjem periodu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.