Izvor: Nezavisne Novine, 29.Feb.2024, 18:01

Kinezi grade put Foča – Šćepan Polje, radovi teški 100 miliona evra

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i generalni direktor Kineske korporacije za puteve i mostove (CRBC) za srednju i jugoistočnu Evropu Jang Dong danas su u Banjaluci potpisali Memorandum o razumijevanju i saradnji, na projektu poboljšanja saobraćajnice na dionici magistralnog puta Brod na Drini (Foča) – Hum (Šćepan Polje).

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Višković sa Saudijcima potpisao memorandum za izgradnju solarne elektrane

Izvor: Capital.ba, 01.Mar.2024, 15:05

BANJALUKA – Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković potpisao je danas u Banjaluci memorandum sa “Masko grupacijom” (MASCO group) iz Saudijske Arabije za projekat solarne elektrane od 60 megavata u Bijeljini na zemljištu koja je vlasništvo Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP)...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.