Kineski tour operatori u Zadru, Dubrovniku i Crnoj Gori

Izvor: SEEbiz.eu, 15.Okt.2015, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kineski tour operatori u Zadru, Dubrovniku i Crnoj Gori

ZAGREB - Kineski tour operatori iz Zheijanga boravit će u Zadru 20. i 21. listopada, nakon čega će posjetiti i Dubrovnik te Crnu Goru, najavljeno je iz CSEBA-e.

- Riječ je o 26 tour operatora iz 22 kineska grada iz provincije Zhejiang koji dolaze u Zadar u svrhu predstavljanja ponude turističkih sadržaja Grada Zadra i Županije  kao rezultat skoro dvogodišnje promotivne aktivnosti CSEBA-e tijekom 2014. i 2015. na tržištu NR Kine a u okviru programa «Zadar-HUB kineskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << turistima» kojega provodimo usprkos svim adiministrativnim i drugim preprekama koje priječe realizaciju ovog projekta.  Program ovog putovanja u RH su pripremili CSEBA i DC Travel d.o.o. a u dogovoru sa NTA China a uz veliku podršku Ministarstava turizma Republike Hrvatske i  Crne Gore, HTZ-a i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, ZL Zadar i Zadarske županije  i drugih cijenjenih partnera  pa će kineski gosti u Zadru  boraviti 20. i 21. listopada, nakon čega kreću autobusom u smjeru Dubrovnika uz posjetu i jedno noćenje u Crnoj Gori nakon čega ih letom TIV-ZAG 24.09. vraćamo u Zagreb i transferiramo kolegama u Mađarsku, najavljuju iz CSEBA-e.

Dolazak u Zadar je planiran 20. listopada letom OU 4437/OU 674  Croatia Airlines: MUZ-ZAG-ZAD,  sa dolaskom u ZL Zadar u 15:00 sati.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.