Kineski CCCC želi da ima što veću ulogu u infrastrukturnom razvoju Srbije

Izvor: SEEbiz.eu, 19.Maj.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kineski CCCC želi da ima što veću ulogu u infrastrukturnom razvoju Srbije

NOVI SAD - Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je danas predsednika kompanije „China communications construction company“ (CCCC), Songa Hajlianga sa kojim je razgovarao o najznačajnijim saobraćajnim infrastrukturnim projektima u AP Vojvodini.

Predsednik Mirović ukazao je na značaj povezivanja naše dve zemlje i saradnju sa ovom svetskom građevinskom kompanijom, koja je realizovala značajne i zahtvne projekte u Srbiji, u zadatim rokovima i na najvišem tehničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << nivou.

Predsednik CCCC Hajliang istakao je da ova kompanija želi da ima što veću ulogu u infrastrukturnom razvoju Srbije.

„China communications construction company“ (CCCC), vodeća je kineska kompanija u oblasti saobraćaja i građevinarstva, koja posluje u 157 zemalja i u čijem je okviru nekoliko velikih firmi među kojima je i „China road and bridge corporation“ (CRBC).

Sastanku je prisustvovao i pokrajinski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine Vladimir Galić.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.