Kašnjenja letova zbog nevremena

Izvor: Akter, 20.Avg.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kašnjenja letova zbog nevremena

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" saopštio je danas da su zbog olujnog nevremena kasnili letova na linijama iz Beograda i za Beograd, kao i da je preusmereno nekoliko letova

Kako se navodi, iz Beograda kasnili su letovi aviokompanije Er Srbija (Air Serbia) za Atinu, Bukurešt, Tiranu, Solun, Dubrovnik, Tivat, kao i let ruske aviokompanije Aeroflot za Moskvu.

Kasnili su i letovi srpske aviokompanije za Sofiju, Istanbul, Skoplje, Banja Luku, Sarajevo i Podgoricu, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << i Flaj Dubaija iz Beograda za Dubai.

Ranije tokom dana, avion nemačke Lufthanze iz Frankfurta koji je trebalo da sleti na aerodrom "Nikola Tesla" u 12.10, kao i avion te kompanije iz Minhena koji je trebalo da sleti u 12.35, preusmereni su na aerodrom u Budimpešti.

Zbog nevremana je u 12.40 prekinuto snedbevanje gorivom na beogradskom aerodromu i biće nastavljeno kada se steknu propisani vremenski uslovi.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.