Izvor: Capital.ba, 05.Apr.2012, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasipović: Neuspješni menadžmenti neće ostati na pozicijama

BANJALUKA, Potpredsjednik Vlade Republike Srpske Anton Kasipović izjavio je danas da menadžmenti javnih preduzeća u Srpskoj koji ne posluju uspješno neće moći da ostanu na tim pozicijama. 'Vlada Srpske teži ...

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpisan Sporazum o saradnji u oblasti elektroenergetike

Izvor: Capital.ba, 05.Apr.2012

BANJALUKA, Potpredsjednik Vlade Republike Srpske Anton Kasipović i potpredsjednik Upravnog odbora ruske kompanije 'Rushidro' Džordž Rižinašvili potpisali su danas Sporazum o saradnji u oblasti elektroenergetike. Kasipović je istakao da je ..

Nastavak na Capital.ba...

Vlada Srpske traži rješenja za subvencionisanje struje

Izvor: Capital.ba, 05.Apr.2012

BANJALUKA, Vlada Republike Srpske traži rješenje za subvencionisanje električne energije socijalno ugroženim kategorijama stanovništva, rekao je danas potpredsjednik Vlade Anton Kasipović. Kasipović je rekao da su u Vladi svjesni da ..

Nastavak na Capital.ba...

Subvencionisanje električne energije socijalno ugroženom stanovništvu

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2012

BANjALUKA - Vlada Republike Srpske traži rješenje za subvencionisanje električne energije socijalno ugroženim kategorijama stanovništva, rekao je danas potpredsjednik Vlade Anton Kasipović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.