Karamarko glasao, Margetić ga podsjetio na aferu Soboli

Izvor: SEEbiz.eu, 08.Nov.2015, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karamarko glasao, Margetić ga podsjetio na aferu Soboli

ZAGREB - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, u pratnji starije kćeri Lane, glasovao je u nedjelju na biračkom mjestu u zagrebačkoj VII. gimnaziji poručivši kako je uvjeren da će ovi parlamentarni izbori biti praznik demokracije.

"Optimističan sam glede izbornih rezultata i vjerujem da će izlaznost biti velika", rekao je Karamarko novinarima nakon glasovanja.

Na biračkom mjestu dočekao ga je suradnik SEEbiza Domagoj Margetić kako bi i njega i sve ostale podsjetio >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << na aferu Soboli, sustavno prešućivanu u hrvatskim medijima. O njoj je, između ostaloga pisao i u svojoj knjizi o Karamarku: "Najmoćniji među njajkorumpiranijima" objavljenoj u lipnju ove godine. A i ona je, pogađate, prešućivana. Srećom, šutnja većine medija ne može zaustaviti širenje informacija. Zna to i Karamarko.

Foto: Iva Anzulović / Facebook

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.