Kako se postaje najbogatija Bosanka na svetu (FOTO)

Izvor: S media, 30.Jul.2012, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se postaje najbogatija Bosanka na svetu (FOTO)

Posle kratke i prijateljske brakorazvodne parnice Dajana Dženkins dobila je imovinu u vrednosti od 150 miliona funti i upisala se na listu 500 najbogatijih žitelja Velike Britanije.

foto:standard.co.uk

Dajana (38) razvela se od Dženkinsa na način koji ne odgovara stereotipu o bogataškom krahu braka: umesto da iscrpljuju jedno drugo dugom brakorazvodom parnicom, Rodžer i Dajana sporazumno su se rastali i „bratski" podelili imovinu, a Rodžer Dženkins >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << otišao je u zagrljaj svoje nove ljubavi, supermodela El Mekfirson.

foto:FameFlynet Pictures

Da stvari budu još čudnije, Dajana Dženkins rekla je da je „oduševljena" ovom vezom, a Rodžer je izjavio da će mu Dajana ostati prijatelj do kraja života:

- Krenuli smo različitim životnim stazama i veoma smo srećni zbog načina na koji su se stvari odvile. Dajana će uvek imati posebno mesto u mom srcu - rekao je bogataš, a izvori bliski ovom srećno razvedenom paru rekli su da je dogovor o podeli imovine napravljen gotovo prećutno i da bivši supružnici nisu želeli da se bore za novac.

Izvor:Press/S media

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.