Kako izgleda panorama grada sa Kule Beograd? Vučić: Uživaćemo u najlepšem pogledu u Evropi FOTO

Izvor: B92, 27.Nov.2020, 15:42

Kako izgleda panorama grada sa Kule Beograd? Vučić: Uživaćemo u najlepšem pogledu u Evropi FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je radove na izgradnji projekta Beograda na vodi.

Tom prilikom popeo se na 26. sprat Kule Beograd i podelio pogled, koji se pruža sa ovog objekta, sa svojim pratiocima na Instagramu.

"Pozdrav svima sa 26. sprata Kule Beograd. Za nešto više od godinu dana uživaćemo u najlepšem pogledu u Evropi sa 42.sprata ove lepotice", kratko je poručio Vučić u svojoj objavi na društvenoj mreži, gde je postavio više fotografija sa tog zdanja.

Predsedniku se u obilasku pridružio ministar finansija Siniša Mali, koji je takođe sa svojim Instagram pratiocima podelio fotografije sa pomenute lokacije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić obišao radove na Kuli Beograd

Izvor: RTS, 27.Nov.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je radove na Kuli Beograd, koja se gradi u okviru "Beograda na vodi" i poručio da će građani za nešto više od godinu dana uživati u najlepšem pogledu u Evropi. . Vučić je uputio pozdrav sa 26. sprata Kule Beograd. .."Za...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.