Kako do tajnog recepta Sunđer Boba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako do tajnog recepta Sunđer Boba

Jedinstveni crtani junak koji je po svojim sposobnostima da peče pljeskavicu na dnu mora nadmašio i neprikosnovenog Čak Norisa, Sunđer Bob Kockalone izašao je na površinu. Pokušali smo da iz njega iscedimo tajni recept pljeskavice Keba Krabe, ali neko nas je već preduhitrio u upravo je to razlog posete kockastog junaka Novom Sadu.

U opasnoj avanturi da pronađe tajni recept, Sunđer Bob i Planktonu pridružiće se najmladji fanovi, kako bi zajedničkim snagama porazili opakog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Masnobradog. Samo nismo sigurni da li će konckasti junak imati snage za nove pustolovine, nakon druženja sa novosadskim drugarima.

Sunđer Bob Konckalone čeka vas u Sinepleksu Arena svakoga dana od 15 časova, povedite i svoje roditelje, jer neko mora da plati kartu od 300 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.