Kako da proverite da li vam je UPLAĆENO 100 EVRA? U samo DVA KORAKA, lakše nego odlazak u banku

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 21:53

Kako da proverite da li vam je UPLAĆENO 100 EVRA? U samo DVA KORAKA, lakše nego odlazak u banku

Za jednokratnu pomoć od 100 evra do sada se prijavilo 4 miliona i 50.000 ljudi.

Isplata 100 evra pomoći države za one koji su se prijavili je počela danas, a postoji lak način da proverite da li vam je novac uplaćen.

Sve se može proveriti u dva koraka. Potrebno je da posetite sajt: https://idp.trezor.gov.rs/

Tu postoji opcija "Provera statusa prijave", gde je potrebno da ubacite svoje podatke i odmah ćete videti da li je novac na vašem računu ili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne. U pitanju je mnogo lakša opcija nego da se svakodnevno obilaze šalteri banaka.

Za jednokratnu pomoć od 100 evra za sve punoletne građane, do sada prijavilo 4 miliona i 50.000 ljudi. Poslednji rok za prijavu je 5. jun. Danas je na račune 500.000 građana isplaćena pomoć.

Iz ministarstva je rečeno da će u narednih 5 dana biti isplaćeni svi koji su se prijavili.

- Ovo je prilika da pokažemo koliko je država stabilna i jaka, ova mera je potpuno opravdala očekivanja - rečeno je iz Ministarstva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.