KUPOVINA GORIVA PO POVLAŠĆENIM CENAMA! Ovo su uslovi koje morate da ispunjavate!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 10:58

KUPOVINA GORIVA PO POVLAŠĆENIM CENAMA! Ovo su uslovi koje morate da ispunjavate!

Vlada donela novu odluku
Točenje dizela za registrovane poljoprivrednike po subvencionisanoj ceni od 179 dinara po litru nije neograničeno i Ministarstvo poljoprivrede je limitiralo maksimalnu količinu goriva koja se može dobiti po ovoj ceni.
Svi poljoprivredni proizvođači koji gorivo sipaju sa NIS-ovim karticama po ceni od 179 dinara neće biti u mogućnosti da nastave sa kupovinom goriva po toj ceni ukoliko su dostigli limit od 100 litara po hektaru prijavljene površine u eAgraru, a najviše do 100 hektara, objavljeno je na sajtu Ministarstva poljoprivrede.
Na osnovu Uredbe o ograničenju visine cena derivata nafte koja je stupila na snagu 27. januara 2024. godine Naftna industrija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Poljoprivrednicima ograničena količina goriva po povlašćenoj ceni

Izvor: Danas, 15.Mar.2024

Poljoprivredni proizvođači u Srbiji, koji gorivo nabavljaju po ograničenoj ceni od 179 dinara po litru na pumpama NIS-a, neće moći da ga kupuju po toj ceni kada dostignu limit od 100 litara po hektaru prijavljene površine u e-agraru, za najviše do 100 hektara, objavljeno je na sajtu Ministarstva...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.