Izvor: Blic, 23.Jul.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIJU IH OD JAVNOSTI U nju se zaljubio dok je bio OŽENJEN, ali ipak su ostali zajedno

Poznati glumac Žarko Laušević svojevremeno je bio poznat kao miljenik žena, a on je sada u srećnom braku. Sadašnju suprugu je upoznao dok je bio u braku sa prvom ženom, a kako ona izgleda i kako se situacija zapravo odvijala pogledajte u galeriji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KRIJE JE K'O ZMIJA NOGE: Žarko Laušević se zaljubio dok je bio oženjen i to ga nije sprečilo da budu zajedno sa NJOM! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2018

Rodila mu je i kćer....Žarko Laušević uživao je status miljenika lepšeg pola, ali njegovo srce pripadalo je samo dvema damama, čiji su se putevi i te kako zapleli...Naime, tokom prvog braka sa Majom, sa kojom ima ćerku Asju i sina Dušana, ovaj šarmer zaljubio se u Anitu Roganović, s kojom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.