KRALJEVI MARKETINGA! Prodaju pice NINDŽA KORNJAČAMA, a imaju i SPECIJALNU ISPORUKU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 13:13

KRALJEVI MARKETINGA! Prodaju pice NINDŽA KORNJAČAMA, a imaju i SPECIJALNU ISPORUKU! (VIDEO)

Pice koje možete naručiti i u kanalizaciju.

Nije tajna da mladi mutanti nindža kornjače, junaci serije stripova, animiranih crtaća i igranih filmova, žive u kanalizaciji i da im je omiljena poslastica koju naprosto obožavaju da jedu - pica.

U čast tome, poznati lanac za proizvodnju i isporuku pica, počeo je da dostavlja pice i u kanalizaciju.

Dobro, ne baš u kanalizaciju, ali dovoljno blizu.

U pitanju deo promotivne kampanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za novi film o zelenim junacima u poluoklopima koji bi trebalo da se nađe na repertoarima bisokopskih dvorana početkom avgusta ove godine. 

Ograničena količina pica mogla je da se poruči i da se preuzme u njujorškoj podzemnoj železnici.

- Želeli smo da odamo počast nindža kornjačama i njihovoj opsesiji picama, ali i da na kreativan i zabavan način unesemo dozu modernosti u način isporuke pica – rekla je šefica marketinga Lindzi Morgan.

Ljubitelji nindža kornjača i, naravno, pica, imali su priliku da naruče svoju omiljenu poslasticu slanjem posebnog emodžija sa kornjačom na specijalni broj telefona.

Kao odgovor dobili bi SMS u kome ih obaveštavaju da će im pica biti isporučena u stanici podzemne železnice na tačno označenom mestu.

Snimak koji je okačen na Jutjubu prikazuje iznenađene i oduševljene ljude kojima na stanici metroa, baš kako je rečeno, isporučuju naručenu picu.

Inače, ova kompanija je i ranije bila uklučena u promovisanje filmova o zelenim mutantima iz kanalizacije.

Tako su 2014. godine predstavili kombi za dostavu pica koji je neodoljivo podsećao na čuveni nindža-kombi koji su vozile kornjače u animiranom serijalu iz osamdesetih i devedesetih godina minulog veka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.