KO SE KRIJE IZA OVIH IZUMA? Ovo su najbizarnije aplikacije današnjice (FOTO)

Izvor: S media, 05.Maj.2013, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO SE KRIJE IZA OVIH IZUMA? Ovo su najbizarnije aplikacije današnjice (FOTO)

Od kada je iPhona i ostalih pametnih telefona, od tada je i raznih aplikacija. Kako je danas moguće napraviti aplikaciju za gotovo bilo šta, velik je broj onih koje nas ostavljaju s upitnikom iznad glave. Bizarne i čudne aplikacije koje će vas naterati da se zapitate 'kome je ovo potrebno?'.



1. Belly Button


Kao što i sam naziv aplikacije govori reč je o pupku. Naime ukoliko skinete ovu aplikaciju postat ćete vlasnikom čitave >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kolekcije raznih fotografija pupka. I to je to, aplikacija nema baš nikakvu dodatnu funkciju. Baš kao što stoji u osvrtu iTunes storea 'Besmisleno, bizarno i na čudan način zabavno.'

2. The Poop Analyzer

Koliko ste puta samo pomislili da bi baš bilo dobro da neko ponekad analizira vaš izmet. Čisto onako iz puke znatiželje. 'The Poop Analyzer' pravo je rešenje za vas. Ovaj privatni analitičar deli medicinske savete prema vašoj kakici. Nakon što obavite nuždu odgovorite na nekoliko pitanja o karakteristikama vašeg izmeta i dobit ćete njegovo stručno mišljenje.

3. Zit picker

Svi mi imamo barem jednog prijatelja koji je opsednut stiskanjem bubuljica. Za čudake te vrste 'Zit picker' je pravo ostvarenje snova. Sada mogu stiskati bubuljice na svom mobilnom bez straha od infekcije ili ružnog crvenila. Revolucionarno!

4. Hiccup Begone

Ova aplikacija namenjena je svima onima koji imaju problema sa štucanjem. Iz nepoznatog razloga tema dizajna 'Hiccup Begone-a' je cirkus, a aplikacija nas vodi kroz deset iskušanih metoda u prestanku štucanja. Ukoliko ne želite nepotrebne probleme tokom opijanja, skinite je. Zlu ne trebalo!

5. Run Pee

'Run Pee' je aplikacija koja će vam reći kada je najbolje vreme da otrčite na WC dok gledate film. Ona će za vas izračunati kada ćete propustiti najmanje sadržaja i u to vreme će vas uputiti na obavljanje nužde. Više se ne morate bojati da ćete nešto bitno propustiti.

6. Annoy-A-Teen

Živciraju vas tinejdžeri i ne možete više podneti život s njima? Živcirajte i vi njih! Uz pomoć ove aplikacije to će biti brzo i jednostavno. 'Annoy-A-Teen' sadrži iritantane zvukove visoke frekvencije koje većina odraslih ne može čuti. Dakle, samo upalite aplikaciju i ona će ih živcirati umesto vas. Nije li to idealno?

7. Dog Effects

Svi mi zaista trebamo 'Dog Effects'. Zašto? Zato što je crtanje i ubacivanje pasa u slike ono što je najvažnije u životu. Ili bi barem trebalo biti. Zapitajte se malo.

8. Cover-up

Ukoliko ste jedni od onih kojima je neugodno ići na WC na javnim mestima, 'Cover-up' idealna je aplikacija za vas. Neugodne zvukove ublažava imitacijom zvukova puštanja vode ili sušenja ruku. Uz sve to izgleda kao šminka.

9. Sim Stapler

Ovo je prva prava uredska aplikacija. Simulator heftalice omogućuje vam da klamate do mile volje čak i kada ste gotovi s vlastitim poslom. Obožavatelji heftalica napokon su došli na svoje.

10. iHobo

Nema ništa zabavno u aplikaciji iHobo, ali ukoliko želite malo poraditi na samome sebi, odlična je. Tri dana imat ćete mladog beskućnika u svom mobitelu. Vi ćete se morati brinuti o njemu i paziti da ne upadne u nevolju. Svi prihodi od aplikacije namenjeni su za pomoć beskućnicima.

11. iVooDoo

Ne morate poznavati magiju i biti spretni s iglama da biste se koristili iVooDoo. Dovoljan vam je smart phone i dobra volja. U kakve svrhe ćete koristiti aplikaciju zavisi prvenstveno od vas.

12. iFart

iFart aplikacija vam nudi korištenje trideset raznih zvukova prdenja. Uz to možete snimiti sebe ili prijatelja kako prdite i podeliti taj zvuk na društvenim mrežama. Svi oni koji se ponose na svoje prdenje sada to mogu pokazati baš svim svojim prijateljima.

13. Zips

Potpuno beskorisna, ali posve zabavna aplikacija 'Zips' omogućuje vam da se igrate s patent zatvaračem. I to je otprilike to. CNN Money proglasio ju je najglupljom aplikacijom, a mi ipak nekako mislimo da bi je mogli skinuti. Nikad ne znaš kada će ti dobro doći.

(Webcafe.hr)

Foto: webcafe.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.