KIKA za par sedmica u Beogradu

Izvor: S media, 21.Okt.2009, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KIKA" za par sedmica u Beogradu

Ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević izjavio u Beču da će austrijski lanac trgovina nameštaja "KIKA" uskoro otvoriti svoju prvu prodavnicu u Srbiji.

"Za nekoliko sedmica biće otvorena prva prodavnica 'KIKA'", rekao je Milosavljević novinarima u Beču, gde učestvuje na dvodnevnom privrednom forumu "Srbija u Beču" kome prisustvuje više od 200 predstavnika kompanija dve zemlje.

Taj lanac, kako je naveo ministar, sa stogodišnjom tradicijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u segmentu "sve za kuću" dopuniće ponudu Beograda i Srbije sa proizvodima kojih nedostaje u srpskim prodavnicama.

"Za dve do tri nedelje KIKA će otvoriti svoju prvu filijalu sa namerom daljeg širenja", kazao je on.

Milosavljević je rekao da još nekoliko investitora pregovara i razmatra dolazak u Srbiju.

On je izrazio nadu da će bečki Forum pomoći onima koji i dalje ramišljaju o ulasku na srpsko tržište da donesu takvu odluku.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.