
Izvor: Blic, 02.Okt.2018, 08:40 (ažurirano 02.Apr.2020.)
KAD SE UMESTO ŽITA ZASADI KUPUS Kako je ovo povrće iz Kusovca završilo na evropskim trpezama
Umesto tradicionalnih ratarskih kultura, domaćini u šumadijskom selu Kusovac kod Knića opredelili su se za proizvodnju kupusa. Iskoristili su dobre prirodne preduslove za njegovu proizvodnju, a preko zemljoradničke zadruge Poljoflora, 2.000 tona kiselog kupusa iz Gruže završi na evropskim trpezama.
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.