KAD NISU HTELI SRBE: Konobar u smeni zaradio JEDAN EVRO, umesto pune plaže u Bečićima PUSTINJA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 14:08

KAD NISU HTELI SRBE: Konobar u smeni zaradio JEDAN EVRO, umesto pune plaže u Bečićima PUSTINJA (FOTO)

Državljani Srbije koji ulaze u Crnu Goru, moraće u prvo karantin, pa se nikom ne isplati da odlazi na odmor i sedi u samoizolaciji. 

Sezona u Crnoj Gori nikada nije doživela ovakav debakl, što pokazuju i fotografije sa plaže u Bečićima u jeku sezone.

Sve ležaljke su potpuno prazne, a ne samo što su ležaljke prazne,, nego i na popularnim plažama, nema apsolutno nikoga.

Ove fotografije to upravo dokazuju.

Ugostiteljski radnici su se tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prošlog vikenda žalili da ovakva situacija nije bila još od zemljotresa, a vlasnik jendog kafića se požalio da je u prvoj smeni zaradio samo jedan evro.

Ova situacija uopšte i ne čudi, imajući u vidu da su Crnogorci zabranili ulaz Srbima koji su im decenijama najverniji gosti.

Ipak, prema najnovijim izmenama, državljani Srbije koji ulaze u Crnu Goru, moraće u karantin, pa se postavlja pitanje kome se uopšte isplati da odlazi na odmor i sedi u samoizolaciji.

U najboljem slučaju, ostaje nada da će se situacija sa koronavirusom promeniti u avgustu, pa će i samim tim, doći i do popuštanja mera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.