Izvor: FXLider.com, 01.Apr.2013, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutarnja analiza za 1.4. 2013.

Evro je nastavio pad kako slabi ekonomski indikatori signaliziraju da se zona evra i dalje bori da krene putem oporavka. Zajednička valuta je pala u odnosu na većinu od 16 kontra valuta pred sutrašnje objavljivanje podataka o nezaposlenosti koja može da pokaže rekordan rast. Nakon pada na najniži nivo od juna 2010 godina sredinom prošle nedelje britanska funta se malo oporavila.Fjučerski američkih akcija nastavili su rastući trend.Nakon dostizanja najviše vrednosti od kraja 2007 godine S&P500 je tokom azijskog trgovanja ušao u manju korekciju i pao 0.17%. Fjučersi zlata počeli su nedelju rastom od 0.20% zbog obnovljene zabrinutosti oko krize na Kipru plana o dodatnom oporezivanju depozita preko 100,000 evra.Cena sirove nafte počela je nedelju padom od 0.41% nakon što je objavljeno da martovski indeks menadžera nabavke u proizvodnji nije ispunio očekivanja. Za detalje o događajima pogledajte naš ekonomski kalendar.

Nastavak na FXLider.com...






Povezane vesti

GBP/USD

Izvor: FXLider.com, 01.Apr.2013

Nakon pada na najniži nivo od juna 2010 godina sredinom prošle nedelje britanska funta se malo oporavila. Potvrdjeno je da je tokom poslednjeg kvartala prošle godine GDP pao 0.3% dok se indeks potrošačke klime zadržao na prethodnih -26 mada su ekonomisti očekivali pad na -27.Sterling se nije...

Nastavak na FXLider.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FXLider.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FXLider.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.