Jurica Lovrinčević novi predsjednik Uprave Peveca

Izvor: SEEbiz.eu, 11.Okt.2016, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jurica Lovrinčević novi predsjednik Uprave Peveca

ZAGREB - Jurica Lovrinčević imenovan je predsjednikom Uprave Peveca na mandat od pet godina, odlučio je Nadzorni odbor na današnjoj sjednici, a dosadašnji predsjednik Uprave Darko Šket imenovan je savjetnikom predsjednika Uprave, priopćeno je u utorak iz Peveca.

Jurica Lovrinčević od početka rujna bio je član Uprave Peveca zadužen za lanac opskrbe, prodaju i marketing. Jedan je od osnivača tvrtki Dicentre, Filira i Bobi Snacks u kojima je bio predsjednik Uprave. Trenutačno >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << je na doktorskom studiju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

"Zahvaljujem Nadzornom odboru na danom mi povjerenju. Pevec je perspektivna kompanija te vjerujem kako ću zajedno sa suradnicima uspjeti ostvariti ciljeve koje imamo na zadovoljstvo svih dioničara, dobavljača, ali i zaposlenika. Pred nama je velik posao, jer u budućnosti želimo vidjeti Pevec kao transparentnu i uspješnu regionalnu kompaniju", prenosi se u priopćenju Lovrinčevićeva izjava.

Prema ranije objavljenim podacima, poslovni prihodi Peveca prošle godine iznosili su 1,2 milijarde kuna, a dobit iz poslovanja 24,1 milijun kuna.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.