Izvor: Danas, 13.Apr.2023, 10:05

Jovanović: Bez mišljenja pravobranioca oko Kentkarta u materijalu za sednicu Skupštine Beograda

Odbornicima Skupštine Beograda, u materijalima za današnju sednicu, nije dostavljeno mišljenje gradskog pravobranioca o predlogu raskida ugovora sa kompanijom "Kentkart", koja se bavila naplatom i kontrolom karata u javnom prevozu, što izaziva brojne sumnje i brige u vezi sa ovim poslom, izjavio je direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji gradski odbornik Nikola Jovanović.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jovanović: Bez mišljenja pravobranioca oko Kentkarta u materijalu za sednicu Skupštine Beograda

Izvor: Beta, 13.Apr.2023

Odbornicima Skupštine Beograda, u materijalima za današnju sednicu, nije dostavljeno mišljenje gradskog pravobranioca o predlogu raskida ugovora sa kompanijom "Kentkart", koja se bavila naplatom i kontrolom karata u javnom prevozu, što izaziva brojne sumnje i brige u vezi sa ovim poslom, izjavio...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.