Još jedno povlačenje proizvoda: Odmah prestanite sa korišćenjem

Izvor: B92, 19.Avg.2023, 08:25

Još jedno povlačenje proizvoda: "Odmah prestanite sa korišćenjem"

Sa tržišta BiH povučena je narukvica sa perlama i kopčom "H&M" jer predstavlja hemijski rizik zbog povećane koncentracije olova.

Kupcima se preporučuje da odmah prestanu da je koriste i da je vrate u prodavnicu.

Narukvica je povučena i jer nije usklađena sa Uredbom o registraciji, evaluaciji, autorizacijii ograničavanju hemikalija, saopšteno je iz Agencije za nadzor nad tržištem BiH, prenosi Srna.

Reč je o narukvici "H&M čiji je broj 1163609, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << narudžbina 498512, 433537, 498564, 433538, 482859, zemlja porekla Italija, a prodavana je u prodavnicama ove firme na odeljenju za muškarce i na internet stranici (hm.com) od 28. decembra prošle godine do 11. marta ove godine.

Uvoznik je preduzeo dobrovoljne mere povlačenja sa tržišta, uništavanja proizvoda i informisanja potrošača.

"Odmah prestati sa korištenjem proizvoda i vratiti ga u najbližu "H&M prodavnicu da bi bio refundiran celokupan iznos novca ili posetiti korisnički servis na internet stranici (hm.com). Nije potrebno dostaviti račun", naveli su iz Agencije.

Ista narukvica povučena je i sa tržišta Srbije.

Povučen proizvod sa tržišta u Srbiji: Sadrži previše olova FOTO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.