Još jedan grad ograničio rad ugostiteljskih objekata

Izvor: B92, 03.Jul.2020, 14:07

Još jedan grad ograničio rad ugostiteljskih objekata

Pančeva -- Gradski štab za vanredne situacije grada Pančeva je doneo odluku da se počevši od danas, ograničava rad ugostiteljskih objekata na teritoriji grada Pančeva.

To se odnosi na restorane, kafiće, barove, noćne barove, diskoteke.

Rad ugostiteljskih objekata je dozvoljen od 06.00 do 23.00 časa, uz obavezno poštovanje zaštitnih mera i socijalne distance, prenosi portal 013 info.

Na sednici je konstatovano da je epidemiološka situacija u gradu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pančevu na osnovu izveštavanja nadležnih službi pod kontrolom.

Odluka o ograničavanju rada ugostiteljskih objekata doneta je preventivno, uzimajući u obzir blizinu i situaciju u Beogradu u kojem je proglašena vanredna situacija i pooštrene mere, navodi se na gradskom sajtu.

Gradski štab za vanredne situacije apeluje na građane da se pridržavaju mera i preporuka koje su donete na republičkom nivou i važe za sve građane Srbije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ograničen rad ugostiteljskih objekata u Pančevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2020

Gradski štab za vanredne situacije grada Pančeva doneo je odluku da se od danas ograniči rad ugostiteljskih objekata...Rad, restorana, kafića, noćnih barova, diskoteka ograničava se u vremenu od 23 časova do šest časova narednog dana, uz obavezno poštovanje zaštitnih mera i socijalne distance...Na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.