Izvor: B92, 01.Jan.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelašić: Biće teže u 2009.

Beograd -- Guverner Narodne banke Radovan Jelašić smatra da će 2009. godina biti teža od prošle. "Neće to baš biti toliko crno, ali biće teže", kaže Jelašić za B92.

Ovu godinu, zbog dešavanja na svetskom finansijskom tržištu, i građani i privrednici očekuju sa zebnjom. O tome hoće li biti dovoljno para u budžetu, kako će se kretati kurs dinara i ima li realnog razloga za brigu za B92 govori Radovan Jelašić, guverner Narodne banke Srbije.

Jelašić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kaže da građani možda i ne bi trebalo previše da slušaju šta pričaju političari u Srbiji.

"Oni su pre mesec i po, dva, objašnjavali da će nas kriza preleteti i kad stigne kod nas, izgubiti jačinu, težinu i tako dalje. Međutim, i oni sad pričaju nešto suprotno. Dakle, vezano za to, ja baš ne bih nešto mnogo njih slušao, nego bih gledao šta se dešava u svetu i okruženju", rekao je on.

Ceo intervju sa Radovanom Jelašićem možete pročitati ovde.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.