Izvor: Blic, 02.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeftinije telefoniranje u inostranstvo

Jeftinije telefoniranje u inostranstvo

Kompanija 'Telekom Srbija' predstavila je 'halo plus' pretplatne kartice za međunarodne razgovore, koje će se od danas naći na svim kioscima za štampu.

'Halo plus' kartice omogućiće pozivanje inostranih mreža sa fiksnih telefonskih priključaka sa tonskim biranjem po znatno nižim tarifama. Korisnicima će biti ponuđene tri vrste kartica, za pozive ka fiksnim priključcima u zemljama bivše Jugoslavije u trajanju od 45 minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za pozive u evropskim zemljama u trajanju od 40 minuta i za pozive ka fiksnim i mobilnim priključcima u zemlje na drugim kontinetima u trajanju od 30 minuta. Cena pojedinačne 'halo plus' kartice je 600 dinara, važiće 60 dana od aktiviranja, što će, prema procenama iz 'Telekoma Srbije', građanima obezbediti uštedu od 35 odsto do 72 odsto u odnosu na postojeće cene međunarodnih razgovora. Kartice za telefoniranje u inostranstvo mogu se koristiti sa bilo kog fiksnog telefonskog priključka s tonskim biranjem ili 'halo' govornice, pri čemu se kartica ne ubacuje u automat.

M. C.

if(!window.goAdverticum)document.write('');if(window.goAdverticum)goAdverticum.addZone(31711);

|

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.