Jeftina ruska trgovina u Njemačkoj zatvorila se nakon pet dana, sve su rasprodali

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Feb.2019, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeftina ruska trgovina u Njemačkoj zatvorila se nakon pet dana, sve su rasprodali

BERLIN - Torgservis, prvi ruski lanac trgovina na zapadnoeuropskom tržištu, zatvorio je svoj dućan Mere u Leipzigu nakon samo pet dana.

Kako kažu, dućan je zatvoren na dva dana. Razlog? Sve su rasprodali.

Torgservis je prošle srijede otvorio svoju prvu trgovinu u istočnom dijelu Njemačke. Njihov glavni adut su niske cijene - niže i od onih u najvećim njemačkim diskontima poput Lidla, Aldija i Norme.

Primjerice, pola kilograma mljevenog mesa spremnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << za pečenje u Mereu stoji tek 99 centi, što je nešto više od 7 kuna, dok litra mlijeka košta 3,70 kuna.

"Poštovani kupci, zbog jako velike potražnje naša je podružnica zatvorena 4. i 5. veljače. Reagirali smo jako brzo, ali morali smo zaključiti da i našim dobavljačima treba neko vrijeme da napune police. S najnižim cijenama za vas smo ponovno otvoreni 6. veljače od 9 sati", stoji u poruci koja je dočekala kupce na ulaznim vratima trgovine u Leipzigu.

Neki njemački mediji sumnjaju da je trgovina zatvorena zbog nekih proizvoda koji možda ne zadovoljavaju standarde kvalitete hrane koje propisuju strogi europski zakoni. U Torgservisu kažu da im svi proizvodi zadovoljavaju standarde EU-a i da većinom dolaze, osim iz Njemačke, iz dvije susjedne države - Poljske i Češke.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemci "razgrabili" ruski market u Lajpcigu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2019

Torgservis, prvi ruski lanac prodavnica na zapadnoevropskom tržištu, zatvorio je svoju radnju u Lajpcigu nakon samo pet dana i to zato što su sve rasprodali...Torgservis je prošle srede otvorio svoju prvu trgovinu u istočnom delu Nemačke...Njihov glavni adut su niske cene - niže i od onih u najvećim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.