Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Maj.2023, 17:14

Jede se prstima, mora biti žuta i masna: Domaćica Rada otkriva kako se pravi užička komplet lepinja

Sarma, pljeskavica, ajvar.. sve to se našlo na listi najboljih jela svetskog kulinarskog časopisa TasteAtlas. Međutim, kao krunisana kraljica ubedljivo na prvom mestu našla se komplet lepinja- tradicionalno jelo Zlatiborskog okruga. Većina žitelja ovog kraja za doručak jede upravo ovu nadaleko čuvenu zapečenu lepinju sa domaćim masnim dodacima, koja je poznatija kao – komplet lepinja. […]
Vest Jede se prstima, mora biti žuta i masna: Domaćica Rada otkriva kako se pravi užička komplet lepinja objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Kako se pravi griz?

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Maj.2023, 12:37

Možete da budete iskusna domaćica, ali ako nikada niste pravili neko jelo, može da se desi da negde pogrešite. Takav je slučaj i sa grizom. Ovo je vrlo jednostavna poslastica koju jedemo ceo život, ali moraju da se ispoštuju tačne mere kako bi ona uspela. Često se dešava da sipata manje griza...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.