Jedan od najvećih svetskih trgovaca se širi u Evropi – stiže li i kod nas?

Izvor: B92, 22.Maj.2023, 20:04

Jedan od najvećih svetskih trgovaca se širi u Evropi – stiže li i kod nas?

Trgovački lanac 7 Eleven planira da proširi svoje poslovanje u Evropi.

Otvoriće više hiljada novih maloprodajnih objekata i ulazak na nekoliko novih tržišta.

7 Eleven je do sada poslovao samo u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj, piše Retail Serbia.

Kompanija koja posluje na preko 83.000 lokacija širom sveta u 19 zemalja ima velike planove, a nezvanično se spominju informacije da je lanac već u potrazi za više od 2.000 lokacija širom Evrope. U pojedinim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zemljama 7 Eleven već traži kompanije koje bi poslovale sa njegovom franšizom.

7 Eleven planira da pokrene svoju ekspanziju u Nemačkoj, Austriji, Turskoj, Italiji, Španiji, Poljskoj, UK i drugim zemljama.

Izvršni direktor za ekspanziju u kompaniji je kratko potvrdio planove za Evropu. On je napomenuo da 7 Eleven želi da postane centar gde će potrošači moći da kupuju kvalitetnu i povoljnu hranu i piće. Prema još uvek nezvaničnim informacijama, 7 Eleven planira da otvori diskontne prodavnice sa bogatom ponudom privatne robne marke.

Da li kompanija stiže i na Balkan?

7 Eleven još uvek nije iznosio zvanične podatke u kojim zemljama će otvoriti prve prodavnice. Press služba kompanije 7 Eleven na upit portala Retail Serbia da li prati tržišta Balkana i da li mogu da budu potencijalne lokacije za širenje, nije imala odgovor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.