Jedan od najvećih operatera u Srbiji menja ime: Vip odlazi u istoriju

Izvor: B92, 14.Dec.2019, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan od najvećih operatera u Srbiji menja ime: Vip odlazi u istoriju

Beograd -- Operator mobilne telefonije "Vip mobil" će tokom 2020. godine promeniti ime brenda u A1.

Pod A1 brendom, kompanija će nastaviti da ulaže u mreže nove generacije, kao i u tehnologije za novo digitalno doba, omogućavajući na taj način digitalnu transformaciju srpske ekonomije i društva u celini.

Korisnici nemaju razloga za brigu, jer će sve dogovorene usluge sa operaterom, nastaviti da koriste pod istim uslovima, bez potrebe za zamenom pretplatničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << broja, SIM kartica, ili bilo kakve opreme. Takođe, sve dogovorene obaveze prema korisnicima će nastaviti da funkcionišu kao i do sada.

"Vip mobil" je najmlađi mobilni operater u Srbiji, a u 2019. godini ostvario je udeo na tržištu od 25,2 odsto i zapošljava više od 1.400 stručnjaka sa ciljem da pruži najbolje korisničko iskustvo za više od 2,3 miliona korisnika. U 2018. godini kompanija je ostvarila prihode od 249 miliona evra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Vip mobajl" menja ime u A1

Izvor: RTS, 14.Dec.2019

Operater "Vip mobajl" će tokom 2020. godine promeniti brend u A1, saopšteno je iz te kompanije. Sve dogovorene usluge za korisnike ostaju pod istim uslovima. Nema potrebe za zamenom brojeva, kartica i opreme. . U saopštenju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.