Javnom licitacijom do najbolje tezge na beogradskim pijacama

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2017, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javnom licitacijom do najbolje tezge na beogradskim pijacama

Učesnici licitacije se prijavljuju tako što u prostorijama Uprave pijace

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači, vlasnici samostalnih zanatskih i trgovinskih radnji, moći će da se odluče za jednu od preko 150 tezgi, rashladnih vitrina i ramova na beogradskim pijacama, već od 01. decembra 2017. godine, kada će biti raspisana Javna licitacija.

Pročitajte i:

Slobodna pijačna oprema nalazi se na akraktivnim lokacijama pijaca "Zeleni venac", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Skadarlija", "Kalenić", TC "Novi Beograd", "Blok 44", "Zemun", "Mirijevo", "Zvezdara", "Dušanovac", "Banovo brdo", "Vidikovac", "Banjica", "Gornja varoš", "Miljakovac", "Braće Jerković" i "Senjak".

Početna licitaciona cena utvrđena je u iznosu od 3.650,00 dinara do 120.000,00 dinara, dok se licitacioni iznosi kreću od 1.000,00 do 10.000,00 dinara.

, gde se nalazi pijačna oprema za koju žele da licitiraju, popune prijavni list i preuzmu licitacioni broj.

Javna licitacija obaviće se 09. decembra 2017. godine sa početkom u 14 časova u Skupštini opštine Vračar, a krajnji rok za prijavljivanje je 24 sata pre početka licitacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.