Janković sutra sa Đilasom o saradnji za izbore u Beogradu

Izvor: SEEbiz.eu, 16.Dec.2017, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković sutra sa Đilasom o saradnji za izbore u Beogradu

BEOGRAD - Lider Pokreta slobodnih gradaja (PSG) Saša Janković izjavio je danas da će sutra razgovarati s bivšim gradonačelnikom i bivšim predsednikom Demokratske stranke Draganom Đilasom o "svim modalitetima saradnje". 

Janković je novinarima posle uvodnog dela vanredne skupštine PSG kazao da očekuje da će Đilas biti kandidat grupe gradjana "Demokratskog bloka koji želi slobodan Beograd i slobodnu Srbiju".

"Sutra će gospodin (Dragan) Đilas doći u Pokret >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << da sa našim osnivačima, Političkim savetom i Predsedništvom razgovara o svim modalitetima saradnje... očekujemo da će Đilas biti kandidat svih kojima su Beograd i Srbija preči od stranačkih interesa", kazao je Janković.

"Verujemo da je Đilas, kao neko ko donosi novi kvalitet u politički život svojom efikasnošću i energičnošću i koji pripada sistemu vrednosti koje Pokret zastupa, najbolji kandidat za ovo što je pred nama", rekao je Janković.

Lider PSG je pozvao "sve kojima je bitan interes budućnosti Srbije i Beograda da iza sebe ostave stranačke i organizacione interese i potrebe" i uključe se u "demokratski front" koji će "pogubnu vlast staviti u prošlost, a Srbiji otvoriti budućnost".

"To neće biti lista ovog Pokreta, već demokratskog bloka koji želi slobodan Beograd i Srbiju", kazao je on

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.