Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2023, 10:14

Jame i jutros bez rudara

ZENICA - Rudari Rudnika mrkog uglja "Zenica" ni jutros nisu sišli u jame nastavljajući obustavu rada započetu u četvrtak, 25. maja, jer im nisu isplaćeni aprilska plata i naknada za topli obrok, kao ni dio plate za mart, odnosno novac za rate kredita koji su im banke skinule sa računa.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Zenički rudari ponovo obustavili rad

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Maj.2023, 09:42

Rudari Rudnika mrkog uglja Zenica okupili su se u utorak, 30. maja, ispred ulaza u pogon, zahtjevajući isplatu aprilske plaće, potvrdio je predsjednik sindikata pogona "Raspotočje" Nedžad Duraković. Duraković je za Fenu potvrdio da rudari prve smjene u utorak nisu sišli u jame. "Nemamo više...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.