JP Pošta Srbije zapošljava dostavljače i vozače

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 15:21

JP ''Pošta Srbije'' zapošljava dostavljače i vozače

Usled širenja asortimana usluga i daljeg razvijanja poštanske mreže, JP ''Pošta Srbije'', Beograd, zapošljava nove izvršioce na pozicijama dostavljača i vozača.

JP ''Pošta Srbije'' je društveno odgovorno preduzeće koje brine o svojim zaposlenima i omogućava zasnivanje radnog odnosa na određeno vreme, s mogućnošću prelaska na neodređeno vreme. Za dostavljače početna „neto“ zarada je od 55.000 RSD, a za vozače „B“ i „C“ kategorije od 51.000 RSD. Osim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga, zaposleni imaju pravo na godišnji odmor od 20 do 30 radnih dana. JP ''Pošta Srbije'', brine o zdravlju svojih zaposlenih i obezbeđuje preventivni i redovni sistematski pregled i osiguranje u slučaju povrede na radu, kao i mogućnost zdravstvene rehabilitacije i solidarne pomoći. Zapošljavanjem u JP ''Pošti Srbije'' očekuje vas kontinuirano stručno usavršavanje, uključujući periodičnu obuku za CPC sertifikat. Zavisno od učinka, postoji i mogućnost mesečne stimulacije i korekcije zarade.

Za poziciju dostavljača potrebno je imati III ili IV stepen stručne spreme i položen vozački ispit „B“ kategorije. Ove pozicije su otvorene u Beogradu (Novi Beograd, Palilula, Savski venac, Zvezdara, Čukarica, Voždovac, Stari grad, Zemun, Surčin, Grocka, Rakovica, Vračar, Mladenovac, Lazarevac, Obrenovac), Pančevu i Novom Sadu.

Za poziciju vozača „B“ kategorije potrebno je da posedujete III ili IV stepen stručne spreme i položen vozački ispit „B“ kategorije, a pozicije su otvorene u Beogradu (Zemunu), Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.

Konkurs je takođe otvoren za vozače „C“ kategorije u Beogradu (Zemun), Novom Sadu i Nišu, a uslovi za ovo radno mesto su III ili IV stepen stručne spreme, CPC sertifikat i položen vozački ispit „C“ kategorije.

Kandidati svoje podatke mogu dostaviti putem elektronske prijave popunjavanjem onlajn formulara na zvaničnom veb sajtu Pošte Srbije ili na sledeću adresu: Funkcija upravljanja kadrovima, Sektor za razvoj, Takovska 2, 11120 Beograd, PAK: 135403, sa obaveznom naznakom za koji se posao, grad i opštinu prijavljuje.

Za više informacija, uslove konkursa i obrazac za prijavu, posetite stranicu http://konkurs.posta.rs/ .

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pošta Srbije zapošljava dostavljače i vozače

Izvor: Danas, 01.Sep.2023

Pošta Srbije objavila je danas konkurs za zapošljavanje dostavljača i vozača usled širenja asortimana usluga i razvijanja poštanske mreže.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.