JELENA JE JEDINA ŽENA DUNĐER NA JUGU SRBIJE: Majka troje dece vodi uspešan porodični biznis, BILO JE MALO ČUĐENJA, ALI SHVATILI SU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 00:55

JELENA JE JEDINA ŽENA DUNĐER NA JUGU SRBIJE: Majka troje dece vodi uspešan porodični biznis, "BILO JE MALO ČUĐENJA, ALI SHVATILI SU"

Jednako je vešta i sa kutlačom i sa lopatom.
Čerdesetogodišnja Jelena Janković iz Donjeg Stopanja kod Leskovca, majka je trojice sinova i jedina žena dunđer na jugu zemlje.
Građevinom se bavi 15 godina. Na čelu je osmočlane ekipe koju čine suprug, sinovi i radnici. Prepoznaju se po kvalitetu pa zato imaju posla na pretek.
Podjednako je vešta i sa kuhinjskim i sa mikserom za beton. Odrasla je u porodici gde se poslovi nisu delili na ženske i muške. Zbog toga je Jelena brzo i sa lakoćom savladavala svaki korak u građevinarstvu. Za zidanje, gletovanje, betoniranje izveštila se radeći sa suprugom u Crnoj Gori. Pre pet godina vratili su se u Donje Stopanje kod Leskovca...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.