Izraelski Grin onli otvara pogon u Svilajncu

Izvor: S media, 06.Jun.2010, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelski Grin onli otvara pogon u Svilajncu

Kompanija Grin onli iz Izraela otvoriće sutra u Svilajncu pogone za proizvodnju začinskog bilja.

Proizvodni pogoni kompanije Grin onli biće opremljeni sistemima za navodnjavanje, plastenicima i drugom opremom u vrednosti od 850.000 evra.

Planirano je da proizvodnja bilja započne ovoga meseca na površini od 10 hektara i da se u nju uključi veći broj radnika, s obzirom da se rad obavlja uglavnom ručno.

Prema najavama iz opštine Svilajnac, izraelska kompanija namerava da proširi proizvodnju na 100 hektara, čime bi ta opština postala centar za proizvodnju začinskog bilja i povrća u Srbiji.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izraelski Green onli otvara pogone za proizvodnju začinskog bilja vredne 850.000 evra

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Jun.2010

SVILAJNAC - Kompanija Green onli iz Izraela otvoriće sutra u Svilajncu pogone za proizvodnju začinskog bilja. Proizvodni pogoni kompanije Green onli biće opremljeni sistemima za navodnjavanje, plastenicima i drugom opremom u vrednosti od 850.000 evra.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.