Izložba dijamanata povodom 25 godina kompanije IDC u Srbiji

Izvor: Beta, 16.Dec.2014, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba dijamanata povodom 25 godina kompanije IDC u Srbiji

BEOGRAD, 16. decembra 2014. (Beta) - Izraelska kompanija Izrael Dajmond Centar (IDC) otvorila je u utorak u Beogradu prvu izložbu dijamanata i dijamantskog nakita sa više od 100 primeraka tog dragog kamena, povodom 25 godina uspešnog poslovanja u Srbiji.

Ambasador Izraela u Beogradu Josef Levi rekao je na otvaranju da je postavka nedavno došla iz izraelskog grada Tel Aviva, zahvaljujući upornosti, posvećenosti i sposobnosti vlasnika i osnivača kompanije, dokaz da se i u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << dešavaju dobre stvari.

"Izrael je čudna zemlja koja je rodjena iz ničeg, nema rudnika, reka ni prirodnog blaga, ali ima ono što i Srbija: ljudski potencijal", rekao je Levi i dodao da je industrija dijamanata jedna od "lokomotiva" izrealske ekonomije i donosi veliku dobit koju može ostvariti i Srbija.

On je dodao da su na izložbi prikazani prelepi primerci dijamanata i vlasnicima kompanije porodici Tavisal čestitao i poželeo uspeh, a Srbiji poručio da od njih uči kako da ujedini snage i da pretvori kamen u blago.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izložba dijamanata povodom 25 godina kompanije IDC (FOTO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Dec.2014

Izraelska kompanija Izrael Dajmond Centar (IDC) otvorila je danas u Beogradu prvu izložbu dijamanata i dijamantskog nakita sa više od 100 primeraka tog dragog kamena, povodom 25 godina uspešnog poslovanja u Srbiji...Ambasador Izraela u Beogradu Josef Levi rekao je na otvaranju da je postavka nedavno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.