Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2017, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgradnja hangara za helikoptere u Nišu

Vojnograđevinski centar Beograd raspisao je tender za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju hangara sa akumulatorskom stanicom za smeštaj i održavanje helikoptera u vojnom kompleksu Aerodrom Niš.

Po svojim gabaritima i funkcionalnoj organizaciji, kako je navedeno, hangar će biti identičan ovakvom objektu na beogradskom aerodormu Batajnica za koji je već izrađen i usvojen Idejni i Glavni projekat.

Shodno tome, za hangar na niškom aerodromu nema potrebe raditi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Idejni projekat, već je samo potrebno izvršiti prilagođavanje postojećeg Glavnog projekta uslovima lokacije.

Za akumulatorsku stanicu međutim, ne postoje usvojeni Idejni i Glavni projekti.

Rok zainteresovanim ponuđačima za dostavljanje ponuda je 29. septembar.

Više informacija na portalu eKapija.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Nakon Batajnice i Niš dobija nov hangar za helikoptere

Izvor: TangoSix.rs, 31.Avg.2017, 11:00

Kako su juče prenele ‘’Južne vesti’’ Vojnograđevinski centar raspisao je javnu nabavku za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju hangara sa akumulatorskom stanicom za smeštaj i održavanje helikoptera na aerodromu ‘’Niš’’. Konkursna dokumentacija javno je dostupna na Portalu...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.