Izglasano: Gradi se novi most koji će povezati Novi Beograd i Adu Ciganliju

Izvor: B92, 25.Jul.2019, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izglasano: Gradi se novi most koji će povezati Novi Beograd i Adu Ciganliju

Beograd -- Skupština grada Beograda usvojila je odluku o izgradnji biciklističko-pešačkog veze između Novog Beograda i Ade Ciganlije

Gradski urbanista Marko Stojčić rekao je da će pešačko-biciklistički most povezivati ulicu Omladinskih brigada u bloku 70a sa Adom Ciganlijom, kao i da će u tom delu biti izgrađene javne podzemne garaže.

''Garaže će biti namenjene stanovnicima Novog Beograda koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne žive neposredno pored Save, a koji budu želeli da pešačkim mostom dođu do Ade'', rekao je Stojčić.

On je istakao da se među 17 odluka o izradi detaljnih planova regulacije, koje su danas usvojili odbornici gradskog parlamenta, deset odnosi na teritorije koje do sada nisu imale takav plan.

''To nas približava cilju da pokrijemo celu teritoriju grada detaljnim planovima i da Beograd bude planski urađen i da se tako razvija i urbanizuje'', rekao je Stojčić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština usvojila odluku: Gradi se novi most koji će povezati Novi Beograd i Adu Ciganliju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2019

Skupština grada Beograda usvojila je odluku o izgradnji biciklističko-pešačkog veze između Novog Beograda i Ade Ciganlije...Gradski urbanista Marko Stojčić rekao je da će pešačko-biciklistički most povezivati ulicu Omladinskih brigada u bloku 70a sa Adom Ciganlijom, kao i da će u tom delu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.