Skupština usvojila odluku: Gradi se novi most koji će povezati Novi Beograd i Adu Ciganliju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2019, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština usvojila odluku: Gradi se novi most koji će povezati Novi Beograd i Adu Ciganliju

Skupština grada Beograda usvojila je odluku o izgradnji biciklističko-pešačkog veze između Novog Beograda i Ade Ciganlije.

Gradski urbanista Marko Stojčić rekao je da će pešačko-biciklistički most povezivati ulicu Omladinskih brigada u bloku 70a sa Adom Ciganlijom, kao i da će u tom delu biti izgrađene javne podzemne garaže.

- Garaže će biti namenjene stanovnicima Novog Beograda koji ne žive neposredno pored Save, a koji budu želeli da pešačkim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mostom dođu do Ade - rekao je Stojčić.

On je istakao da se među 17 odluka o izradi detaljnih planova regulacije, koje su danas usvojili odbornici gradskog parlamenta, deset odnosi na teritorije koje do sada nisu imale takav plan.

- To nas približava cilju da pokrijemo celu teritoriju grada detaljnim planovima i da Beograd bude planski urađen i da se tako razvija i urbanizuje - rekao je Stojčić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.