Ivica Smolić na čelu Viktorija Grupe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2016, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivica Smolić na čelu Viktorija Grupe

Novi generalni direktor Viktorija Grupe je Ivica Smolić, bivši predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke.

Smolića je na tu funkciju imenova Nadzorni odbor Viktorija Grupe, saopšteno je danas iz te kompanije.

U više od 20 godina profesionalnog iskustva na srpskom bankarskom tržištu, Smolić je 11 godina bio predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke, generalni direktor Srpske regionalne banke u periodu od 2001. do 2004. godine, a karijeru je gradio i u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Investbanci, Somborskoj banci i Vojvođanskoj banci.

Usled dugogodišnje saradnje sa međunarodnim finansijskim institucijama, poput EBRD, IFC i drugih, Smolić ima i bogato iskustvo u strateškom menadžmentu, korporativnom upravljanju i upravljanju rizicima u poslovanju, navodi se u saopštenju.

19

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.