Ivana Vuleta trijumfovala na mitingu u Karlsrueu, Milica Gardašević peta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2023, 22:42

Ivana Vuleta trijumfovala na mitingu u Karlsrueu, Milica Gardašević peta

Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta pobedila je večeras u skoku u dalj na mitingu iz zlatne serije svetskog tura u nemačkom gradu Karlsrueu.

Vuleta je pobedu obezbedila već u prvoj seriji sa rezultatom 6,76 metara što je i najbolji rezultat na svetu u ovom trenutku.

"Zadovoljan sam kako je Ivana otvorila sezonu. Večeras je Ivana skakala iz kraćeg zaleta, pobeda i vodeći rezultat na svetu, nemam sta da zamerim" podelio je trener Obradović pozitivne utiske iz Nemačke.

Na mitingu je nastupala i Milica Gardašević, koja je rezultatom 6,51 zauzela peto mesto.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vuleta slavila na mitingu u Nemačkoj

Izvor: B92, 28.Jan.2023, 09:46

Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta pobedila je u skoku u dalj na mitingu iz zlatne serije svetskog tura u nemačkom gradu Karlsrueu...Vuleta je pobedu obezbedila već u prvoj seriji sa rezultatom 6,76 metara što je i najbolji rezultat na svetu u ovom trenutku..."Zadovoljan sam kako je Ivana otvorila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.