Italija planira da formira sistem za plaćanje u rubljama

Izvor: Capital.ba, 15.Jul.2023, 12:07

Italija planira da formira sistem za plaćanje u rubljama

RIM – Italijansko-ruska trgovinska komora planira da formira sistem kojim će biti omogućeno ruskim kompanijama da kupuju italijansku robu koja ne podliježe sankcijama, izjavio je predsjednik ove komore Ferdinando Pelazo. FOTO: Pixabay “Želimo da formiramo sistem koji će omogućiti ruskom kupcu da nam plaća u rubljama i da možemo da taj novac prebacimo u Italiju sa našeg bankovnog računa u trećoj zemlji”, rekao je Pelazo. On kaže da trenutno postoje poteškoće u trgovini između >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Italije i Rusije, čak i u kategorijama roba koje nisu obuhvaćene sankcijama. Srna Чланак Italija planira da formira sistem za plaćanje u rubljama се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Italijansko-ruska privredna komora: Uskoro plaćanje robe u rubljama

Izvor: 24sedam.rs, 15.Jul.2023

U ovom trenutku postoje poteškoće sa razmenom dobara između Italije i Rusije, čak i za one kategorije robe koje ne podležu sankcijama

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.