Istraživanje portala: Letovanje na kredit

Izvor: Banke.Online.rs, 21.Jun.2011, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraživanje portala: Letovanje na kredit

Počela je letnja sezona i svima je predah preko potreban, a za organizovanje samog odmora, kao jedna od najbitnijih stavki se izdvaja i pitanje – kako taj odmor platiti. Kako bi veći broj građana omogućio sebi odmor najčešće se koristi plaćanje na rate, kao i krediti poslovnih banaka.

Nastavak na Banke.Online.rs...






Povezane vesti

Letovanja na kredit paprena

Izvor: B92, 21.Jun.2011

Beograd -- Građani Srbije koji svoj odmor žele da finansiraju kreditom neke od banka ne mogu računati da će novac moći da pozajme po kamati nižoj od 15 odsto godišnje...I to u evrima, dinarski zajmovi su još skuplji...Počela je letnja sezona i svima je predah preko potreban, a za organizovanje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Banke.Online.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Banke.Online.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.