Istrabenz će biti likvidiran

Izvor: SEEbiz.eu, 28.Okt.2019, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istrabenz će biti likvidiran

KOPER - Uprava i nadzorni odbor Istrabenza predlažu Glavnoj skupštini, koja će se održati 26. studenog, pokrenuti postupak likvidacije poduzeća.

Za likvidatora predložen je Palmar na čelu s Mihom Mušičem. Vjerovnici mogu prijaviti svoja potraživanja u roku od 30 dana.

Nakon zaključenja izvansudske nagodbe između DUTB-a i Istrabenza, Istrabenz će svoju imovinu prodati ili prenijeti na DUTB, čime će otpisati svoje obveze prema koperskoj tvrtki. S obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << da nakon prodaje i prijenosa imovine Istrabenz više nema razloga za to, ide u likvidaciju.

Imovina Istrabenza procjenjuje se na više od devet milijuna eura i uključuje udjele u Adriafinu, dionice KB 1909, zgradu u Ferrarovoj ulici u Kopru, neke parcele, umjetničke zbirke, potraživanja od Istrabenz turizma i Općine Koper.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.