Izvor: Danas, 28.Nov.2022, 20:51

Istoričari iz Srbije i Hrvatske za Danas: Poziv supruge Vučića supruzi predsednika Hrvatske na modnu reviju posvećenu Jovanki Broz licemeran i neostvarljiv

S obzirom da su politički odnosi dviju zemalja na niskoj razini, nikad lošiji u proteklim godinama, ne vjerujem da će se posjet ostvariti, a i pitanje je, kad bi se dogodio, što bi takav, posve nepripremljen, mogao donijeti - komentariše za Danas istoričar iz Zagreba, Ivo Goldštajn, upitan da reaguje na poziv supruge predsednika Srbije "prvoj dami" Hrvatske da gostuje na modnoj reviji koju priređuje, pod nazivom - „Jovanka u boji“, a, kako je naznačeno u pozivu, posvećenoj zajedničkoj istoriji „naših država i naroda“.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.