Izvor: S media, 08.Mar.2013, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isto tako biste mogli i vi: Kako neki Srbi uzimaju i po 500 evra dnevno

Jedna od takvih ideja je pretvaranje vlastitog stana u privatni smeštaj.

Zamisao nije originalna jer ova praksa postoje širom Evrope, ali je svakako unosna. Klijentela je različita - od turista sa prepoznatljivim rančevima na leđima, preko onih koji su poslovno u Beogradu, do Beograđana kojima je potrebna intima.

Miloš Ćorović, vlasnik stana u centru grada, objašnjava da se opredelio za ovaj način izdavanja stana jer je zarada znatno veća.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />


"Iako imam trosoban stan u centru grada, ne mogu da ga izdam za više od 300 evra mesečno. Kada iznajmljujem sobe parcijalno, ili stan za 40 evra na dan, za deset dana mogu da zaradim više nego za mesec dana normalnog izdavanja"
, kaže Miloš.

Ležaj na dan može da se iznajmi za 15 evra, dok su luksuznoj klijenteli na raspolaganju i stanovi čija se dnevna cena kreće i do 500 evra.

*Ništa neće biti kao sada - kako će Beograd izgledati 2021. godine. Pročitajte i zanimljivu priču jedne Australijanke koja se zaljubila u Beograd na prvi pogled i ostala da živi u njemu.

Izvor:24 sata, S media foto:Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.